Stall Nordstjerna

Kurs påmelding

Vi har kurs fra kl. 17 – 18 mandag,  16:30-20:30 onsdag, og 17:00-20:00 torsdag som går over 20 ganger på vinter/vår sesongen fra nyttår og 15 ganger på høsten frem mot jul.  


Et annet populært tilbud som er ideelt for nybegynnerryttere er Hest etter skole som vi tilbyr på mandag og torsdager for elever hovedsakelig i Rælingen Kommune. Vi henter elever ved skolene ved skoleslutt og de har rideøkt, stell og andre relevante stall- og hestetemaer. Disse kursene binder man seg til for 12 ganger av gangen og vuderer fra kurs til kurs om man ønsker og fortsette.


I tillegg til kursene står stallen bak flere arrangementer med hest og andre aktiviteter i løpet av året, som for eksempel Gymkhana, Åpen Stalldag, Sommeraktivitetsuker. Stallen er stolt av å blande hest med undervisning med faglig innhold. Dette gjøres i samarbeid med Nordstjerna Undervisningssenter.
Om du er usikker på hvilket nivå som er passende, ta kontakt med oss for en privat time slik at rideinstruktør kan gi deg råd til hvilket kurs som er passende for deg.

Det er også mulighet for enkelt private ridetimer.


Priser:

15 ganger koster kr 3750 august-desember 
20 ganger koster kr 5000 januar-juni 
Kursavgiften kan deles i to faktura

Om du hopper på et kurs i midten av sesongen, justeres prisen.

Ansvarlig person (rytter/foreldre) er økonomisk ansvarlig for kursavgiften om man velger å ikke fullføre kurset.

 

Kurs