Stall Nordstjerna

Caspian

Caspian er en blandingshest, fullblods/kjørehest, som vi liker å kalle en spansk gatemiks siden han kommer fra Spania (-05 modell). Han er rehabilitert fra dårlige levekår i tidlig alder. Caspian liker Earl Grey te og er en utrolig snill hest ute på banen med rytterne sine. Små barn rir store Caspian fint. 

Torino

Torino  er en welsh ponni og er en søt, vilter og morsom gutt (en -06 model).  Han er en veldig flink sprangponni til tross for at han ikke er store karen. Han elsker å leke med unghestene i luftegården og mener selv han er laget for fart og spenning. Kan til tider teste litt tålmodigheten med mennesker og andre hester i flokken. Alle trenger å lære seg å ri på en tøff liten kar som han her. Da blir man en flink rytter!

Toppur

Toppur er stallens unggutt (en 2013-modell) og vårt store fremtidshåp. Han blir nok en stor Islender. Mor til Toppur er Tritla som også er på stallen. Toppur er veldig snill til å være så ung og har et godt hode. Han er nå i opptreningsfasen før tilriding. Han må ha litt mer tid til å vokse først.

Cherokee

Cherokee er i likhet med Caspian en spansk gatemiks (en  -99 modell). Til tross for sin tøffe fortid i Spania har han blitt en veldig snill og omgjengelig kar. Han elsker puss og kos og er en stødig turkamerat. Mange ryttere føler mestring når de rir han og og han passer godt på de små rytterne sine. Han fungerer fint som barfothest.

Athena

Athena er "lederen" og vår fine 1 årig kje. Hun er den tøffeste og mest nysgjerrige av de to geitene vi har. Hun er flink til å hjelpe oss å rydde vekk mye busker og kjerr.

Percy 

Percy eller hans fulle navn Percious of the Sea, men som dere skjønner kaller vi han Percy. Han er vår 1 år gamle bukk og han tar det Athena har, så kanskje det er hans som egentlig er sjefen. Han er en leken, forsiktig og fin fyr med oss mennesker.

Private hester

Private hester som også står på stallen:​​

  • ​Mulan
  • Sir Caspian
  • Wahidah

Våre Hester og Geiter

Ben Hur

Ben Hur er stallens maskot (en -98 model) og er som shetlandsponnier flest; elsker tur, mat og selv bestemme hvor han skal gå (spesielt når det er grønt gress tilgjengelig). Han er bestemt og snill med rytterne sine. 

Ariel

Ariel er en welsh ponni og datter til Gaja (en -04). Hun liker seg på kjente steder. Hun er utrolig snill og tålmodig med alle ryttere. Hun er veldig glad i puss, kos og stell.

Raynir

Raynir er en av stallens nyeste anskaffelser. Han er blitt en kosete og omgjenglig kar, men er fortsatt til innridning og klargjøring før han kan bli skolehest. Han er en islandhest, fluffy og fin som en kosebamse skal være. 

Melvin 

Melvin er en flott 10 år gammel Dølahest som nå har vært hos oss i 2 år. Han har de to årene trengt en del trening og opplæring, men er nå blitt en ganske så fin ridehest. Han gir så mye tilbake når vi investerer tid med han.